Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

räkstuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar till crepes eller varmsmörgås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och rensa räkorna/skaldjuren.
  2. Smält matfettet i en kastrull. Vispa ner mjöl och späd med vatten+fond, grädde och kryddor.
  3. Låt småkoka i ett par minuter. Rör om.
  4. Tillsätt skaldjuren och tag av kastrullen från plattan. Låt dem ligga i någon minut så de blir varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.