Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räktartar på frasig botten

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxig och god "smörgås" till en förrätt eller som ett drinktilltugg (om du gör dem i mindre storlek).

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 225 grader. Skala räkorna. Låt kräftstjärtarna rinna av om de ligger i lag. Finhacka räkor och kräftstjärtar. SPARA några räkor till garnering. Blanda kesella, dill, purjolök och senap i en skål. Vänd ner räkor och kräftstjärtar. Forma röran till fyra "puckar", receptet säger så, men det går lika bra att klicka på. Tryck ut eller skär 4 stora rundlar ur brödskivorna med hjälp av ett dricksglas. Rosta dem i ugnen. Lägg en skaldjurstartar på varje brödrundel och garnera med skaldjur, dill och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.