Dessa knapriga räktoast är läckert smaksatta med ingefära, vattenkastanjer och färska örter.
Instruktioner
- Skär baguetten i 16 skivor. Lägg skivorna på ett galler och ställ åt sidan cirka en timma.
- Blanda räkor, vattenkastanjer, ingefära, det vita på salladslöken, salt, majsena, äggvita och korianderblad i en mixer eller matberedare. Tillsätt 1 msk vatten och mixa till en jämn och slät smet.
- Sätt ugnen på 200 grader. Lägg en matsked av räksmeten på varje toast och bred ut smeten jämnt så att den täcker baguetteskivan och lämnar några mm kant runtom. Lägg brödskivorna på en plåt och sätt in i ugnen. Rosta 12-15 minuter tills brödet är rostat och räkblandningen varm.
- Strö sesamfrön och grön salladslök över varje toast. Finhacka resten av koriandern och strö över och servera.
Publicerat den
25 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar