Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rättika och selleri-soppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

14 kcal per portion

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär rättikan i 1cm tjocka skivor och dela varje skiva på fyra. Koka under lock i 30 min eller tills den är mjuk. Hacka sellerin från de översta partiet av grönsaken. Tag av den färska koriandern i önskad mängd, nyp av blad och finhacka stjälkarna. När rättikan är klar, tillsätt buljong, salt, sesamolja, selleri, korianderstjälk och koka under lock i en minut. Servera och garnera med peppar och korianderblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.