Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rågbröd

 
  • Tid: 3 timmar 5 minuter
Skriv ut

Det är fick lite "annorlunda" smak tycker jag,säkert eftersom det bakas på bakpulver och bikarbonat. Men det bra om man rostade det.

Ingredienser

Instruktioner

Dag 1: Rör ihop filmjölken och rågkrosset, och låt det stå i kylen till nästa dag. Dag 2: Blanda mjölet med bakpulvret och bikarbonat, och blanda alla ingredienser med filet och rågkrossen. Degen ska vara ganska lös. fördela degen i två smorda brödformar. Baka i 150 grader i 1- 1 1/2 timma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.