Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Raggmunk med fläsk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härlig husmanskost

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ihop mjöl. salt och lite av mjölken till en jämn smet. Vispa ner resten av mjölken samt ägget. Skala potatisen och riv den grovt direkt ner i äggsmeten. Smält lite smör i en stekpanna så att det blir ljusgult. Klicka och bred ut smeten i stekpannan. Beräkna ca ½ dl smet per raggmunk. Stek raggmunkarna någon minut på varje sida så at de blir gyllenbruna. Stek fläsket. Servera raggmunkarna med fläsk, lingonsylt och rårivna morötter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • puff 7 oktober 2008

    Hur gör Ni för att inte smeten ska fastna; är det värmen; stekpannan eller vad ??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.