Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Raggmunk med renstek och mozzarella

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Raggmunkarna får en ny smak av riven morot och äpple.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg, mjölk och mjöl till en slät smet. Salta. Skala potatis, morot och äpple. Riv ner allt direkt i äggsmeten.
  2. Hetta upp en stekpanna med rapsolja och stek små raggmunkar gyllenbruna. Låt rinna av på hushållspapper.
  3. Servera raggmunkarna genast, med skivor av renstek och skivad mozzarella. Strö över gräslök.
  4. Får man inte tag på rökt renstek, finns ju många andra goda slags kött att köpa, eller man har liggande i frysboxen. Själv är jag förtjust i rökt rådjur.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.