Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rågmjölskringlor

(1 kommentar)  
Skriv ut

Väldigt goda kringlor som kan ätas med smör och ost eller bara som de är. Om man vill kan man byta ut gräddfilen mot filmjölk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna i en bunke. Tag sedan i rågsikt så du får en lagom kladdig deg. Tag upp degen på bakbordet och baka ut till lagom stora kringlor.
  2. Gräddas i 225 grader tills kringlorna fått fin färg.

Kommentarer (1)

  • cykelida 6 november 2009

    Blev bra och goda kringlor. Precis ett sånt recept jag letat efter. Jag gjorde dem på filmjölk och det blev också jättebra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.