Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rågtekakor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Mammas goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet, häll i mjälken och låt bli 37 grader. Häll degspadet över jästen som smulats i assistent. Se till att jästen löser upp sig.
  2. Tillsätt övriga ingredienser, men spara en del av vetemjölet. Arbeta degen väl. Den ska släppa kanterna. Jäs under bakduk till dubbel storlek, ca 35 min.
  3. Baka ut till ca 20 tekakor. Nagga. Låt jäsa ca 30 min till. Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i ca 8 minuter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.