Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ragu alla Bolognese con Fiori

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Klassikern blir extra matig med morot och selleri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek nötfärs med olivoljan i en gryta på hög värme tills färsen är genomstekt. Tillsätt lök, vitlök, morot och selleri. Stek ytterligare1 minut. Lägg i tomatpuré, vitt vin och tomater. Låt koka upp och lägg i buljongtärningen, vatten och örter och låt puttra minst 1 timme under lock så att såsen utvecklar sin fulla arom.
  2. Rör regelbundet och späd eventuellt med lite vatten.
  3. Smaka av med salt, strösocker och svartpeppar. Koka pastan enligt anvisningarna på kortsidan av paketet. Blanda såsen med den nykokta pastan, och strö över rikligt med parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.