Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rallarfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Smidigt och enkelt och har blivit en stor favorit bland vuxna och barn i vår familj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen i lite matfett i en stekpanna. Skala och hacka löken. Tillsätt den och låt dem brynas tillsammans med färsen. Skölj och ansa purjolöken. Skär den i strimlor. Tillsätt purjolöksstrimlorna samt tomaterna med sitt spad. Krydda med salt peppar och chilipulver, låt grytan puttra ca 10-12 min .
  2. Fräs under tiden baconskivorna i torr, het stekpanna Tag upp dem och låt dem rinna av på hushållspapper. Tillsätt de vita bönorna till grytan och låt alltsammans bli ordentligt genomvarmt. Lägg sist i bacon bitarna.
  3. Gott att äta till: Bröd och sallad

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.