På våren är Ramslöken ett måste att ha i olika maträtter, ett förslag är att göra en gremolata på ramslök, det är super duper gott!!! Men nu är det aromsmör vi snackar här.. ;) Vet du inte var den växer vilt så är den super enkel att odla själv, tänk bara på att den kan sprida sig ganska så mycket och att den vill växa i lite fuktighetshållande jord och i halvskugga, gärna under trädkronorna. Grillsäsongen är här och vad är godare än olika aromsmör till “grille” Här kommer den andra favoriten. Jag brukar göra massor med aromsmör när ramslöken är skördeklar i i skogsbrynet. Det är kanon bra att göra mycket och sen frysa, du tar fram vad du behöver till vart tillfälle...
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.