Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Möra fina rån.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Blanda sedan ner övriga ingredienser.
  2. Grädda i ett rånjärn. De går väldigt snabbt att få färg på dem. Rulla dem genast, använd en sticknål eller fingervantar som tål värme så går det jättebra att rulla dem.
  3. Blir ca 30- 35 st
  4. Man kan också trycka ned rånet i en kopp och få små korgar som man sedan kan lägga frukt eller annat gott i.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Tine 15 februari 2009

    Hej ! Tack för detta bästa recept! Jag har två andra recept, Detta recept slog det med otrolig stor längd! Tack för det Tine!

  • gds877 6 februari 2010

    De blev verkligen fina, hade hittat ett rånjärn på loppis som jag fixade till och väntade bara på ett bra recept. Minns rån från juensl kaffebordet när jag var liten.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.