Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ranchgryta som i Texas

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En verklig god och smakrik gryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek det rimmade och det rökta fläsket i en stor stekpanna på medelvärme i 10-15 minuter eller tills den är krispig och gyllenfärgad, lägg det stekta fläsket på hushållspapper för att droppa av. I samma stekpanna, med flottet från fläsket steker man nu lök, vitlök och de olika chilin, stek dem tills löken är mjuk.
  2. Häll av hälften av fettet, häll chili och lök i en gryta, lägg i det stekta fläsket och resten av ingredienserna, låt det koka upp och sänk värmen så att den bara småkokar i ca 50 minuter eller tills den har önskad konsistens. Sist snabb steker man chorizon och lägger den i grytan. Låt vila minst 10-15 minuter innan servering, strö över hackad persilja. Klicka ca 1 msk tjock yoghurt. Bjud ett gott bröd till och en kall öl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.