Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Randig äppeldessert

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En fräsch dessert där söta, syrliga och kryddiga smaker blandas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur äpplena och skär dem i tunna skivor. Stek dem lätt i smör. Tillsätt citronskal, pressad citron, socker, honung, kanel och ingefära. Blanda försiktigt och låt det svalna lite.
  2. Blanda yoghurt med florsocker.
  3. Varva äppelblandningen med yoghurtröran i portionsskålar och riv chokladen och strö över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.