Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Randig kaka

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Lite "klurig" att göra, men väl värt besväret!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200o. Rör rumsvarmt margarin med sockret, tillsätt äggen. Sikta ner de torra ingredienserna omväxlande med vätskan. Gör tre rulltårtsbottnar av smeten och färga 2 av dem, 1 röd, 1 grön. Grädda varje botten 7 min vardera. Låt kallna
  2. Kräm Rör smör och florsocker poröst. Tillsätt vanillinsocker, kakao och kaffe. Bred fyllningen över en av bottnarna, lägg den andra botten över och bred även fyllning på denna, lägg till sist på den tredje botten. Skär upp kakan i lagom stora kvadrater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.