Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Randig smörgåslängd

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smarrigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ev. bort kanterna på brödskivorna.
  2. Blanda samman ingredienserna till fyllning 1. Bred den på en av brödskivorna. Täck med brödskiva nr. 2.
  3. Bred på matfett och senap. Täck med ostskivorna. Smöra den tredje brödskivan och lägg den ovanpå osten. Tryck ihop längden lätt. Lägg den gärna i aluminiumfolie i kylskåp några timmar eller över natten.
  4. Bred tunt med majonäs runt om och ovanpå längden. Strö finhackad persilja runt om kanterna. Garnera ovanpå med ränder av svart och röd kaviar och hackad äggula och -vita.
  5. Det vita brödet kan bytas ut mot ljust fullkornsbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.