Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Randiga bagateller

 
Skriv ut

Med mandel och potatismjöl blir resultatet lätta spröda kakor som passar på de flesta kaffebord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla och skala mandeln. Mal den i en mandelkvarn.
  2. Rör smör och socker vitt och poröst.
  3. Riv skalet av den halva apelsinen.
  4. Tillsätt ägg och apelsinskal. Rör ner den malda mandeln och potatismjölet.
  5. Dela degen i 32 lika stora bitar och rulla dem till bollar.
  6. Lägg dem på plåt med bakpapper.
  7. Doppa en gaffel i lite potatismjöl och tryck ett mönster på varje kaka.
  8. Grädda mitt ugnen ca 10-12 min Ugn 200g

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.