Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rårakor med chilismak

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Klassisk svensk husmanskost med internationell hetta.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatis och lök. Riv potatisarna fint. Riv eller hacka löken fint. Blanda potatis och lök med uppvispade ägg, salt och peppar. Låt lite smör bli ljusbrunt i en stekpanna. Lägg i tre klickar smet åt gången, knappt 1/2 dl smet per råraka, bred ut smeten tunt. Stek 2-3 min per sida tills de är gulbruna och frasiga. Servera dem direkt med cottage cheese och finstrimlad purjolök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.