Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rårakor med rom och crème fraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt fixat, ljuvligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och riv den grovt. Krama ur vätskan och krydda potatisraspet med salt och peppar.
  2. Hetta upp smör i en stor stekpanna. Lägg i 4 klickar av raspet och platta till dem med en stekspade så att de blir tunna. Stek tills de har fått fin färg, ca 2-3 min på varje sida.
  3. Servera rårakorna varma med sina tillbehör och garnerade med finskuren gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.