Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råriven äppelkaka

 
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Har inte hunnit med att prova detta ännu , men låter gott.

Ingredienser

Instruktioner

Mal mandeln. Rör rumsvarmt fett och socker poröst. Blanda i mandel, ströbröd och mjöl. Dela äpplena i halvor och kärna ur dem. Riv dem sedan grovt. Bred ut dem på ett ugnssäkert fat. Täck de rivna äpplen med degmassan. Grädda i mitten av ugnen 15-20 min. Serveras ljum med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.