Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rårörd rabarber och flädersaft

 
Skriv ut

En fantastisk saft

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger ca 6 liter saft
  2. Ansa och skär rabarbern i små bitar. Varva rabarber och fläderblommor och socker i en stor bunke eller hink.
  3. Lös upp citronsyran i lite ljummet vatten. Häll citronsyra och vatten i bunken och blanda väl. Låt stå i rumstemperatur 24 timmar. Rör om emellanåt.
  4. Sila saften och förvara i kylen. Håller ca 2 veckor. Man kan också frysa in i mindre förpackningar och ta fram vid behov.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.