Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rårörd rabarbersaft

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Hittade receptet bland alla papper, tänkte att det passade bra nu. Har ej testat ännu.

Ingredienser

Instruktioner

Skär rabarberna i bitar. Lös upp vinsyran i lite ljummet vatten. Häll vatten på rabarberna så att de täcks. Låt stå 24 timmar. Rör om emellanåt. Sila saften och tillsätt socker och citronsyra. Låt stå i ca två timmar så att sockret löser sig. Rör om då och då. Häll upp på väl rengjorda flaskor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monkan1 8 juli 2008

    Säger bara en sak : superduper!! Jag tog lite mindre socker. /Monkan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.