Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rårörd rabarbersaft

(3 kommentarer)  
  • Tid: 2 dagar
Skriv ut

Receptet har jag fått av min mamma lätt att göra och himelskt god

Ingredienser

Instruktioner

Skär rabarber och citroner i bitar Koka vatten och slå på och ställ kallt 2 dygn Sila saften och rör ner socker och citronsyra Rör så sockret löser sig Blanda i konserveringsmedel om så önskas

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lisled 5 augusti 2009

    En väldigt god saft! Läskande! Får betyg 5 av mig. Jag brukar ta med citronsyran (40 g) tillsammans med citronerna (2 st) och rabarberna (3 L) och sedan räcker det med att det står och drar i 1 dygn. Saften går utmärkt att frysa.

  • irre7 19 juni 2015

    Men såååå god ock enkel att göra ,min favoritdryck från nu Tack

  • gertluddpowwel 4 augusti 2016

    Tyckte saften blev alldeles för söt, skulle rekommendera halva sockermängden.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.