Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rårörda blåbär med chokladmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festligt...gott....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och socker poröst.
  2. Smält chokladen i vattenbad och vänd ner i äggsmeten, vispa även grädden och vänd ner den också. Låt detta stå i kylskåp 30 min. innan servering. Blanda blåbär och socker så att blåbären mosar sig lite(sockermängd efter behov !) Krossa digestivekexen grovt och smält smöret och blanda ihop med kexen. Lägg upp blåbär, mousse och överst kexkrosset i fina glas eller serveringsskålar. NJUT....

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.