Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råsallad med äpple

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Fick vi göra på en kurs i vegetarisk matlagning på 80-talet. Fortfarande min favorit på hösten.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop vinäger, olja och vatten i en skål stor nog att rymma hela salladen. Smaksätt med salt och peppar. Rör i gräddfilen. Strimla vitkålen fint. Riv äpplena grovt. Finhacka rödlöken. Blanda grönsakerna och vänd ner dem i skålen. Låt stå minst 15 minuter innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.