Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råstuvad potatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Det gamla goda och hederliga receptet.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och skär dem i cirka 1 cm stora tärningar. Smält fettet i en kastrull (helst tjockbottnad). Lägg i potatisen och rör om. Häll på mjölk tills den nätt och jämnt täcker potatisen. Tillsätt saltet. Koka upp på svag värme tills potatisen är mjuk och stuvningen tjocknat i ca 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar. Blanda till sist i kryddgrönt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 4 oktober 2011

    Mums så gott...Jag stekte lite kassler och hade till. Förutom att det var gott så var det enkelt och snabblagat. Kommer absolut att göra det igen. Full pott och tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.