Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råstuvad vitkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skär vitkålen i bitar, cirka 2 cm stora. Smält smöret i en vid gryta och lägg i kålen. Rör om så att all kål blir glansig. Strö över mjöl och rör om väl igen. Häll på mjölk och låt allt koka upp under omrörning.Krydda med salt och vitpeppar. Låt kålen koka på svag värme tills den är mjuk. Sommartid tar det cirka 5 minuter och på vintern cirka 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.