Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ratatouille

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabbt och supergott till kött gärna Piccata

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovhacka löken. Skär paprikan i bitar. Finacka chilin. Skala och dela gurkan på mitten och skrapa ur kärnhuset, skär den i bitar.
  2. Hetta upp oljan i en gryta fräs paprika och lök. Blanda ner övriga grönsaksbitar, tomater. tillsätt skalad pressad vitlök, lagerblad, smulad örtkrydda. Koka under lock på svag värme ca 15 min. Sedan ytterligare 10 min utan lock på starkare värme så att röran kokar ihop och blir ganska tjock. Smaka av med salt, peppar och andra kryddor efter smak. Blanda gärna ner finhackad persilja för servering. Kan serveras kall eller varm. Kan med fördel lagas i större satser och frysas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.