Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ratatouille med köttfärs

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Grönsaker och färs

Ingredienser

Instruktioner

Tärna löken och fräs den mjuk i matfett. Smula ned och bryn också köttfrsen. Slå i de krossade tomaterna och salta. Låt puttra sakta i 10 minuter. Gör under tiden iordning paprika och aubergine. Skär paprikan i stora bitar. Skala auberginen, om skalet är fint kan det vara kvar, och skär den i stora bitar. Blanda grönsakerena och vitlöken i färsröran och krydda. Låt koka 5 minuter. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.