Dessa glassar är sagolikt goda! De varvas tillsammans med hackade jordnötter och bananchips. De är dessutom nyttigare än vanliga glassar. Du kommer inte bli besviken, tro mig!
Instruktioner
- Skala och mixa bananerna. Tillsätt honung, kakao, yoghurt och ingefära och mixa ihop. Ställ smeten i frysen i 5-6 timmar, vispa några gånger i glassmeten med elvisp under tiden.
- Jordnötsglass:
Skala och mixa bananerna. Tillsätt honung, jordnötssmör och yoghurt och mixa slätt. Ställ smeten i frysen 5-6 timmar, vispa några gånger i den med elvisp under tiden.
- Varva de båda glassarna i en skål med jordnötter och torkade bananchips emellan. Ställ in i frysen i ½-1 timme.
- Chokladsås:
Vispa ihop alla ingredienser i en kastrull. Koka upp och sjud ca 10 minuter under vispning.
- Servera glassen med varm chokladsås.
Publicerat den
26 augusti 2015
Liknande recept
Skriv kommentar