Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Prova att göra denna ljuvliga, vegetariska lasagne utan ugn. Chilifärsen med valnötter är helt underbar! Tro det eller ej, men denna rätt är mättande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och torka spenaten. Marinera den i olivolja och tamarisoja. Krama in vätskan och låt vila medan du förbereder resten.
  2. Mixa ihop ingredienserna till tomatsåsen i en mixer.
  3. Lägg valnötterna i blöt och låt ligga i ca 1 timme. Häll av vattnet. Kör dem sedan i en mixer tillsammans med de soltorkade tomaterna. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda till färsen.
  4. Skala zucchinierna och hyvla dem i långa remsor. Dela, kärna ur och skala avokadon. Skär den i tunna skivor.
  5. Lägg lite tomatsås i en form. Lägg på zucchini, fortsätt med sås, spenat, avokado och chilifärs. Gör två lager och avsluta med sås och färs.
  6. Garnera med skivade och klyftade tomater, zucchinistrimlor och timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.