Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rawfood Cupcakes

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Som små rosa drömmar är dessa läckra cupcakes med jordgubbstopping.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bottnar: Använd en matberedare. Kör dadlar till en jämn massa. Blanda i resten av ingredienserna och kör tills det är jämnt. Ställ ut muffinsformar och lägg en klick i varje. Tryck ner smeten lite.
  2. Jordgubbskräm: Mixa alla ingredienser till en mjuk och smidig kräm. Lägg en klick på varje botten. Dela jordgubbarna och garnera muffinsarna med jordgubbar, blåbär och hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.