Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rawfood vaniljbollar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Godaste rawfoodgodiset!!! Underbar smakupplevelse fås av dessa vaniljbollar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Om dadlarna är torra, blötlägg dessa i ca 1-2 timmar. Om de är lite klibbiga används de som de som de är.
  2. Lägg i dadlar och cashewnötter i en matberedare och mixa ihop. Mixa lång tid så att det verkligen blir till deg.
  3. Lägg degen i en bunke.
  4. Tillsätt vaniljen.
  5. Arbeta ihop degen med händerna. Efter ett tag börjar degen "olja" sig lite. Då är den klar.
  6. Rulla till små bollar och rulla bollarna i riven kokos/kokosflingor.
  7. Klart! :)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • meganisson 15 februari 2016

    alltså mums! dom smakar precis som mumsmums med kokos :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.