Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rawfoodbollar med hampafrön

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Julgodis som kan ätas med gott samvete. För mindre sötma, hoppa över agaven eller honungen och tillsätt lite mer kokosolja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa nötter och dadlar till en massa. Blanda massan med kokosolja och agavesirap eller honung. Strö ut fröna på en tallrik. Hacka och smält chokladen i vattenbad eller i mikron.
  2. Rulla bollar av massan och lägg på ett fat. Lägg lite av chokladen i handflatan och rulla bollarna en och en, först i choklad och sedan i hampa- eller sesamfrön.
  3. Förvara rawfoodbollarna i en lufttät burk i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.