Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Red delicious

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Drinken kan med fördel kylas genom att först fylla champagneglaset med is som efter någon minut tas bort. Champagne och juice bör vara kall.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll ut socker och grenadin på varsin tallrik.
  2. Doppa champagneglasets kant i grenadin och sedan i sockret för att skapa en röd sockerring runt glaskanten. Håll glaset uppochner en stund för att torka.
  3. Häll försiktigt ner juicen och fyll sedan på med mousserande vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.