Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Red velvet tårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Smarrigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra 2 formar, ca 20 cm i dm. Sila kakao, mjöl, bakpulver, vaniljsocker, sätt åt sidan. Smör och socker vispas vitt och poröst. Tillsätt ägg ett i taget. Tillsätt hushållsfärgen och vatten. rör om. Tillsätt dem torra ingredienserna och mjölken växelvis avsluta med mjölblandningen. Rör natriumbikarbonat och vinäger och tillsätt i smeten. Häll smeten jämnt i formarna. Grädda i mitten i ca 25-30 min. Låt svalna helt.
  2. Fyllning: Vispa smöret mjukt och tillsätt färskosten och vispa ihop det, tillsätt florsocker och vaniljsocker, silat. Vispa. Rör ner valnötterna.
  3. Bred fyllningen mellan bottnarna och över hela tårtan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • shm3ki 15 november 2009

    jag har aldrig gjort en mer fucked yupp tårta i hela mitt liv som denna as dålig forsting sorry men så är det bara

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.