Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Regnbåge i ugn

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Prova det är jättegott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Plocka ur alla ben o lägg filen med skinnsidan ner Lägg filén i en form. Pensla med olivolja. Salta o peppra och droppa över lite citronsaft. Strö över löken.
  2. Låt stå i kylsåpet i ett par timmar. Lägg filén på gallret i ugnen o ställ formen under. Gratinera i ugnen på 200 grader i 10 minuter.
  3. Servera med kokt potatis o romsås, njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.