Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rejäl köttgryta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Nu när höstens mörker lägger sig är det tid att njuta av mustiga grytor. Denna gryta blir riktigt smakrik om den får koka länge.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i stora bitar. Bryn köttet i smör och lägg bitarna i en stor gryta efterhand. Strö över vetemjöl. Skär vitlöken i tunna skivor och lägg i den.
  2. Tillsätt vatten, fond, rödvin, tomatpuré, kryddor och rödvin. Låt allt koka under lock ca 1 timme. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med en klick créme fraiche, kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.