Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renfile med lingonsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet och gnid in det med salt, peppar och vitlökspulver. Bryn kötter runt om i smöret i het stekpanna. Sänk värmen något och låt köttet steka ca 5 min. Vänd det då och då. Ta upp fileerna och slå in dem i filie. Häll lingonen i stekpannan och fräs dem en stund. Tillsätt ev mera smör. Rör ner mjölet. Slå på grädden. Låt såsen puttra några minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera med potatis och grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lillawe 1 januari 2010

    Hejsan! Gjorde denna rätt igår kväll till NYårsafton middag. Köttet blev gott, men såsen fick en konstig bismak.Tyvärr....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.