Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Reninnanlår med ostronskivling

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Bryn köttet runt om i smör. Salta. peppra och tillsätt timjan. Lägg köttet i en ugnsfast form och stick in köttermometern i köttets tjockaste del. Stek i mitten av ugnen tills termometern visar 70 grader. Låt köttet vila ca 5 minuter.
  2. Rosta mandeln i torr stekpanna till den fått fin färg. Ställ den åtsidan så länge. Dela svampen i mindre bitar. Fräs den i olja ca 5 minuter. Tillsätt spenat, madel och vinäger och fräs i ytterligare någon minut. Smaka av med salt och peppar. Skär köttet i skivor. Servera med svampblandningen och potatis- och palsternackspuré.
  3. Lyxig fredagsmat med saftigt reninnanlår!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.