Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renrostbiff med mandelpotatispuré

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En riktigt god middag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150º. Putsa köttet och bind upp det. Krydda och bryn runt om i smör. Sätt i termometern och ugnsstek tills innetemperaturen är ca 58-60º. Ta ut och linda in i aluminiumfolie och lägg det åt sidan ca 20 minuter för att vila.
  2. Pressa potatisen i värmd grädde. Rör om med en klick smör. Ha i bacon, purjon och crème fraiche samt salt och peppar. Rör om.
  3. Skär rostbiffen i 2 cm tjocka skivor och lägg dem på en handduk för att "bloda av". Servera på tallrik, 1 skiva kött, mosklickar,1 klick senap samt grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.