Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskav & färsk spenat

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En mycket god och fyllig gryta/stuvning.

Ingredienser

Instruktioner

Stek renskaven ordentligt och krydda med peppar och cayennepeppar efter styrka. Avsluta med lite soja och blanda väl. Lägg över renskaven i en gryta/kastrull, vispa ur pannan med ca 3 dl vatten . Stek champinjonerna delade i kvartsbitar i smör och pressa i 1 klyfta vitlök och häll över i grytan. Häll i grädden salta, peppra och fonden och kanske lite mer soja. Låt sjuda ihop i ca 5 minuter innan du blandar ner den hackade spenaten och låter småsjuda en kort stund. Underbart gott med kokt ris till och då gärna basmati ris.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • monicadanell 1 augusti 2009

    Hej idag har jag ätit Renskav & fäsk spenat men jag tog djupfryst spenat kanon god måste göra den igen ganska snart tack för receptet vännen monica

  • monicadanell 1 augusti 2009

    förlåt glömde ge dej poäng monica

  • somel1 28 februari 2010

    Trevlig tvist med spenaten till en annars redan god och välprövad rätt. Eftersom jag försöker att hålla den smala linjen så vart det matlagningsgrädde utspädd med mjölk. Och purjon vart utbytt mot vanlig gullök. Annars allt enligt recept. En klar 5a!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.