Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskav med messmör och lingon

 
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

Renskav med messmör ngt att variera med.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn skav i smör tills det har fått färg. Tillsätt morötter, rotselleri och lök och bryn utan att det tar färg. Häll över buljongen och låt sjuda, ca 30 minuter tills köttet är mört. Tillsätt grädde och smaka av med messmör, enbär, salt och vitpeppar. Red av med maizena till önskad konsistens. Tillsätt lingon och persilja. Servera genast med kokt potatis och inlagd gurka

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.