Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskav med potatispuré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den är god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt potatis och jordärtskockor på kokning innan du börjar med renskaven.
  2. Hacka lök, svamp och morot och bryn lätt i en panna. Tillsätt renskaven och stek ytterligare en kort stund. Slå på grädde och smaksätt med salt, peppar och buljong. Låt koka i ca 5 minuter. Rör ner lingon och persilja.
  3. Potatispuré: Skala och dela potatis och jordärtskockor i ungefär lika stora bitar. Lägg ner i kokande osaltat vatten, koka i ca 20 minuter. Slå av vattnet. Pressa med en potatispress ner i en skål. Lägg i en klick smör, häll i mjölk lite i taget och smaksätt med salt. Vispa till en puré.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.