Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskav med senap och kapris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett nyttigt recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek renskaven i Becel flytande. Tillaga skaven fryst eller något tinad. Dela den efterhand med en gaffel. Låt löken fräsa med mot slutet så den blir mjuk.
  2. Strö vetemjölet över skaven. Rör om och slå på vatten och Becel mat. Koka upp under omrörning. Tillsätt den halva buljongtärningen, senap, timjan, kapris och peppar. Låt småkoka ca 5 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.