Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskav på jämtlandsvis

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Finfin vardagsmat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina renskavet något. Skala och hacka löken. Skiva champinjonerna. Fräs löken i smör tillsammans med de krossade enbären i en tjockbottnad gryta. Bryn svampen. Stek renskavet i stekpannan.
  2. Lägg över svamp och renskav i grytan och tillsätt soja, messmör och creme fraiche. Låt småputtra under lock i ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med kokt pressad potatis eller ris och sockerärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.