Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En Norrländsk klassiker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn renskaven i pannan. Bryn champinjonerna (separat). Bryn löken (separat).
  2. Blanda allt, tillsätt mjölken, grädden och majsen. Krydda.
  3. Rör om hela tiden. Tillsätt mjölet och låt koka i ca 10 minuter.
  4. Krydda mer om det behövs.
  5. Servera med ris och krydda lite vitpeppar över riset.
  6. Ett måste att ha rödvin till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.