Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En supergod och lättlagad renskavsgryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn renskaven i smör när den är fryst tills den får fin färg, man skrapar av det som tinar eftersom i grytan. Tillsätt den finhackade löken och låt fräsa ihop en liten stund. Häll sedan i svampen och den pressade vitlöken och stek tills det "knäpper" i svampen. Slå då över grädde, viltfond, salt, vitpeppar och sojan och låt koka ihop.
  2. Red av med lite maizena om det känns för såsigt!
  3. Servera med hemlagad potatismos och lingon

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.