Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsgryta från Abisko

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott att äta ute i sommar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och smör stek det, häll sedan löken i en kastrull vid sidan om stekpannan. Smörstek upp svampen och lägg det sedan i kastrullen vid sidan om.
  2. Stek renskaven och krydda den, smaka av så att det är bra kryddat efter eget önskemål. Lägg sedan renskaven in i kastrullen vid sidan om.
  3. Flytta kastrullen till plattan som är varm och häll i matlagningsgrädden in i kastrullen och rör om. Låt den sjuda upp i 4-5 minuter.
  4. När du har portionerat ut grytan på tallrikarna, strör du över lite av den hackade persiljan på varje portion.
  5. Serveras med kokt potatis, pressad potatis eller potatismos med lingonsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.